Kullplaner hos Winter Desert Hamstery

Det her er en liste over kullplanene fremover på robo. Roboer kan få gjennomsnittlig 6 stk og mest vanlig mellom3-9 men både færre og flere er fullt mulig. Så langt har begge tidligere kull her vært på 5stk.

Aktive parringer

Dragon’s Keskustassa (agouti recessive spot) x Winter desert’s Marshmallow (agouti dominant spot) = sortøyd hvit/bew og agouti headspots som er helhvite med sorte øyne og helhvite med en liten agouti flekk mellom ørene. Dette er et kull jeg ser frem til da Marshmallow er fra mitt første kull og er en skikkelig god hamster. Dette kullet blir også min første andre-generasjon til oppdrettet som er spennende.

Dragon’s Myyrä (cinnamon) x Dragon’s Saamaton (blå) = forhåpentligvis lilacs som er en rødøyd lysere blåfarge og er veldig lite avlet på så om det blir det i kullet vil nok de fleste gå til andre oppdrettere utenlands. Svært etterlengtet kull. Kan å gi recessive spot.

2024

Dragon’s Myyrä (cinnamon) x Dragon’s Nokia Tune (bew) = 50/50 cinnamon og bew. Evt kan gener som headspot, agouti, blå og recessive spot dukke opp om begge parter er bærere av de genene noe jeg ikke vet 100% enda da det er første gang de avles på.

Winter desert’s Suicune (blå) x Dragon’s Saamaton (blå) = Forhåpentligvis stor % andel blå, blir starten på en så ren blå linje som mulig som etterhvert vil gi 100% blå kull.

Hann bew x Dragon’s Nokia Tune (bew) = Kullet vil trolig bli 100% bew/sortøyd hvit som vil være med å starte en linje med ren hvite roboer.

Hunn headspot x Topnotch (Lovely mini hamsters/headspot) = Vil trolig gi 100% agouti headspots som vil være med på å starte en ren headspot linje jeg etterhvert vil utvide til å ha blå, cinnamon og lilac spotter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP